Hyppää pääsisältöön

Varaa huone

Esim. 30.11.2021
Esim. 30.11.2021
TsigaBoom majoitustarjous
99 €
Alk. /yö/huone

TsigaBoom - Messukeskuksessa

TsigaBoom! – tivolia, sirkusta, riemua Helsingin Messukeskuksessa 26.12.2021 - 8.1.2022.

TsigaBoom! on uusi tapahtuma, joka valloittaa Helsingin vuoden vaihteessa, keskellä talven juhlakautta. Se yhdistää sirkuksen ja tivolin ihmeet tavalla, jollaista ei ole Suomessa aiemmin nähty. Kansallissirkuksemme Sirkus Finlandia sekä huvilatteisiin ja peleihin erikoistunut Tivoli Sariola yhdistävät nyt ensimmäistä kertaa voimansa tässä laajuudessa. Ainutkertaisen viihdekokemuksen areenana on Messukeskus – palveluiltaan, sijainniltaan ja turvallisuudeltaan huipputason tapahtumapaikka Helsingin Pasilassa.

TsigaBoom majoitus Holiday Inn Helsinki - Expo -hotellissa

Varaa koko perheen jouluinen majoitus nyt edullisesti! Valitse lisävuoteellinen huone, joko yhdelle tai kahdelle lapselle. 

  • Kahden hengen huone lisävuodetuolilla 2 aikuista ja 1 lapsi 99 €
  • Kahden hengen huone lisävuodesohvalla 2 aikuista ja 2 lasta 109 €.

VARAA HUONE TÄSTÄ »

Hintaan sisältyy

  • majoitus valitussa huoneessa
  • kaikille makoisa buffetaamiainen
  • saunan ja kuntosalin käyttö
  • Kids Eat Free -etu hotellin ravintolassa

Sirkus Finlandia tuo ohjelmaan päätähuimaavaa akrobatiaa, taikuutta ja klovneja valovoimaisten kansainvälisten sirkustaiteilijoiden näytöksin. Tivoli Sariola puolestaan täyttää Messukeskuksen korkeat hallit koko perheen karusellein, perheen pienimmille soveltuvin laittein ja lukuisin hurjin nuorisolaittein. Hyväntuulinen TsigaBoom! viihdyttää, lumoaa ja sopii koko perheelle! Lue lisää tapahtumasta ja osta TsigaBoom-liput ».

Voit olla kiinnostunut myös näistä