Hyppää pääsisältöön

Varaa huone

Esim. 29.09.2021
Esim. 29.09.2021
Tammerfest -majoituspaketti
116 €
Alk. /hlö/yö

Tammerfest 2021 Tampereella

Varaa Tampereen kesän kuumin rytmipaketti! 

Tampereella raikaa kesällä! Tule kokemaan 22.–24.7.2021 juhlittavan kaupunkifestivaalin maaginen tunnelma. Tammerfestin pääareenalla Ratinanniemen festivaalipuistossa Ratinanniemen festivaalipuistossa esiintyvät pitkän tauon jälkeen livenä nähtävä Antti Tuisku, odotetun paluun tekevä Tehosekoitin, Tammerfestin kunnioitettu konkari Popeda, ensimmäisen albumin kautta ilmiöksi noussut BEHM, ikoninen hittikone Eppu Normaali ja festaritunnelman kattoon nostattava Teflon BrothersTutustu ohjelmaan ja artisteihin »

Huom! Perjantai ja lauantai ovat jo loppuunmyytyjä.

Holiday Inn Tampere - Central Station sijaitsee keskeisellä paikalla Tampereen ydinkeskustassa, kätevästi aivan Rautatieaseman läheisyydessä.

Vuoden 2022 Festarimajoitustarjous Tampereen Holiday Inn -hotellissa julkaistaan myöhemmin!

Huonehintaan sisältyy

Varaukset

Varaa majoitus suoraan hotellista
puhelimitse 03 2392 2000 tai sähköpostilla hotel@holidayinntampere.fi.

Majoitushinnat ovat alkaen-hintoja ja ne saattavat vaihdella päivän ja saatavuuden mukaan. Tarjoushintaisia tuotteita on myynnissä rajoitettu määrä. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla. Tarjoushinta kerryttää IHG Rewards Club -pisteitä. Voit liittyä IHG Rewards Club -kanta-asiakkaaksi hotellissa sekä nettisivuillamme. Liittyminen on maksutonta. Ei voi yhdistää muihin etuihin.

Maksuton muutos- ja peruutusoikeus seitsemän päivää ennen saapumista. Maksu käteisellä tai maksukortilla hotellissa paikan päällä. Varaus tulee taata luottokortin tiedoilla.

Voit olla kiinnostunut myös näistä