Olet täällä

Koronapassi käyttöön 28.11.2021

25. marraskuuta

Scandic Hotels ottaa käyttöön koronapassin leviämisalueen hotelliensa ravintoloissa ja baareissa sunnuntaista 28.11.2021 alkaen

Scandic Hotels ottaa koronapassin käyttöön kaikissa Suomen Scandic-hotellien sekä operoimiensa Hilton, Holiday Inn, Crowne Plaza sekä Hotel Indigo -hotellien ravintoloissa ja baareissa koronapandemian leviämisalueella sunnuntaista 28.11. alkaen.

”Voidaksemme palvella vieraitamme terveysturvallisesti sekä taata tiimiläisillemme turvallisen työympäristön, edellytämme vierailtamme asetuksen vaatimaa koronapassia niissä ravintoloissa ja tilaisuuksissa alueilla, joita koskevat viranomaisten muuttuneet koronarajoitukset”, kertoo Scandic Hotels Oy:n toimitusjohtaja Aki Käyhkö. ”Tämä myös mahdollistaa meneillään olevan juhlakauden asiakastapahtumat- ja tilaisuudet.

Hotelliaamiainen, lounastarjoilu sekä tilaisuuksien kokoustarjoilut tarjoillaan aamiais- ja lounasravintoloissamme normaalisti ja emme edellytä tällöin koronapassia.

Pyydämme vieraitamme tarkistamaan ravintolan tai baarin nettisivulta mahdollinen koronapassivaatimus. 

Koronapassittomien hotellivieraiden on mahdollista tilata ja noutaa annoksia omassa huoneessa nautittavaksi klo 17 jälkeen ravintolan aukioloaikojen puitteissa.