Olet täällä

Messukeskuksen hotelliuudistus etenee

10. syyskuuta

Messukeskuksen hotelliuudistus etenee päivitetyn nimen siivittämänä – Holiday Inn Helsinki - Expo 

Messukeskuksen Holiday Inn -hotellin uudistus on edennyt suunnitellusti. Hotellin kanssa samaan aikaan uudistuu myös Messukeskuksen ravintolamaailma. Hotellin katukerroksen valloittaa kiinnostava ravintolauutuus Platta, jonka keittiömestariksi on valittu Markus Fogelholm. Hotelli avataan uusittuna 1.3.2019 ja samanaikaisesti avautuu myös ravintola Platta. Sitä ennen syksyllä 2018 tiloissa toimii väliaikainen tilausravintola Pop up Messari.

Ravintola Platta tarjoaa 271 asiakaspaikkaa. Muuntuvien tilajärjestelyjen ansiosta Platta on myös yhdistettävissä laajempaan, noin 1000 paikan ravintolakokonaisuuteen Messukeskuksen pohjakerroksessa. Uusi ravintola palvelee laajasti myös messukävijöitä.

Täysin uusiksi saneerattava hotelli nostaa tapahtumat keskiöön niin tiloissaan kuin ravintolassaan. Yksi uudistuksen tärkeimmistä kulmakivistä on Holiday Inn -ketjun Open Lobby. Se yhdistää aulatilat ja ravintolan hotellivieraiden yhteiseksi tilaksi, jossa syödään, juodaan, työskennellään, levätään ja seurustellaan rennossa ilmapiirissä. Open Lobby avautuu hotellivieraiden lisäksi myös kaupunkilaisten olohuoneeksi.

Uudistumisen myötä hotellin nimi on päivitetty selkeämpään ja Messukeskuksen toimintaan vahvasti viittaavaan muotoon – Holiday Inn Helsinki – Expo

Tutustu hotellin palveluihin tarkemmin tästä.