Olet täällä

Ruoholahden ja sen lähialueen asukkaille avautui tuliterä olohuone

5. huhtikuuta

Holiday Inn® Open Lobby on kohtaamisten uusi keskipiste

Helsingin Ruoholahdessa sijaitseva Holiday Inn® -hotelli on uudistunut. Näkyvin muutos on ketjun maailmanlaajuinen Open Lobby -konsepti. Samalla myös hotellin 256 huonetta päivitettiin uuteen ilmeeseen. Open Lobby on rennon olohuonemainen tila, joka yhdistää saumattomasti hotellin eri palvelut. Voit tavata ystäviäsi, pistäytyä baarissa, syödä hyvin tai tehdä töitä vaikkapa kahvikupillisen kera. Uudistettu hotelli avattiin torstaina 5.4.

Hotellin huonevalikoima on monipuolistunut uudistuksen myötä. Hyvin varusteltujen Standard-huoneiden rinnalle on luotu Superior-huoneluokka, jossa lisämukavuutta luo merinäköala ja laajempi huonevarustelu.  Executive-huoneet tuovat pientä arjen luksusta matkustukseen tarjoten myös upean näköalan ja täysin uudistetun spa-henkisen kylpyhuoneen sekä hemmottelevamman huonevarustelun.

Uudistuksen myötä myös ravintolan ruoka- ja juomalistat vaihtuivat. Uudella ruokalistalla on monipuolinen kattaus ketjun nimikkoannoksia sekä kansainvälisiä ja paikallisia herkkuja. Holiday Inn® Open Lobby tarjoaa bistrohenkisiä, maukkaita ja nykyaikaisia annoksia, joissa maistuvat aidot maut.

”Myös hotelliaamiainen on käynyt läpi tuote- ja ilmepäivityksen. Aamiaisen aikaan ravintolan keskipiste on Chef’s Station, josta löytyvät aamiaisherkut paistetuista munista ja pekonista pannukakkuihin. Aamiaiskahvina nautitaan nyt Reilun kaupan- ja Luomu-sertifioitua kahvia”, kertoo hotellinjohtaja Armi Hatakka. ”Aamiaisen jälkeen tilan ilme muuntuu ravintolasaliksi. Baaritiskillä on helppo nauttia virkistävä juoma ja uusi To Go Café tarjoaa virvokkeita, erikoiskahveja sekä pikkupurtavaa ympäri vuorokauden”, Hatakka jatkaa.

Perheen pienimmille Holiday Inn® -hotelleissa on tarjolla oma lastenlista, jossa on mukana kala-, liha- ja kasvisvaihtoehtoja. Ja mikä parasta, majoittuvan perheen lapset ruokailevat ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa.

Open Lobby lisää asiakkaiden viihtymistä

Media Lounge ja Pop Up Lounge ovat Open Lobbyn monitoimitiloja. Voit hetkessä erottaa osan salia verhoilla pieneksi neuvottelutilaksi, joka tarjoaa hieman omaa yksityisyyttä. Mukavien nojatuolien ja sohvien lisäksi tilassa on televisioita, aikakauslehtiä ja sanomalehtiä.

Työskentely ja netissä surffaaminen onnistuu erityisesti E-Barin alueella, jossa asiakkaiden käytössä on tietokone, langaton tulostin sekä pistorasioita omille kannettaville tietokoneille. Myös muualla Open Lobbyn alueella on käytössä maksuton Wi-Fi sekä runsaasti pistorasioita.

”Open Lobbyssa on mietitty myös hauskanpito ja rentoutuminen uudella tavalla. Pieneen kisailuun kavereiden kesken löytyy lautapelejä sekä jalkapallopeli”, kertoo Hatakka.

Holiday Inn® -ketjun maailmanlaajuinen ja muuntautumiskykyinen Open Lobby -konsepti on luotu perustuen hotelliasiakkailta kerättyihin toiveisiin ja tarpeisiin. Ruoholahden Open Lobby on kolmas Suomen Holiday Inn -hotelleissa tehty toteutus. Euroopassa on tällä hetkellä jo yli 70 uuden Open Lobbyn omaavaa Holiday Inn -hotellia. Ketjun tavoite on toteuttaa Open Lobby kaikkiin hotelleihinsa vuoden 2019 loppuun mennessä.

”Holiday Inn® kehitti Open Lobby -konseptin tavoitteenaan luoda rento, konstailematon ja olohuonemainen tila, jossa asiakkaat voivat työskennellä, rentoutua ja tavata muita ihmisiä. Asiakkaat voivat valita vapaasti missä ja milloin haluavat ruokailla tai työskennellä”, Suomen IHG-hotellien Brand Manager, Timo Vehmas kertoo. ”Muutoksen läpikäyneissä hotelleissa on havaittu, että asiakkaat viihtyvät Open Lobbyssä useammin ja pidempään”, jatkaa Vehmas.

Holiday Inn® Open Lobby:

  • Kellon ympäri tarjolla ajankohtaan sopivia aterioita aikaisista aamupaloista myöhäisiin illallisiin – All Day Dining, To Go Café, Open Lobbyn baari
  • Paikka, jossa voi rentoutua pitkän työpäivän tai matkan jälkeen, vaikka televisiota katsellen tai kirjan ääressä – Media Lounge
  • Mahdollisuus pitää pieniä palavereja tai tilaisuuksia rajaamalla verhoilla avoimesta tilasta oma yksityisempi alue käyttöön – Pop-up Lounge
  • Oivalliset puitteet etätöiden tekemiseen työskentelyyn sopivien työpisteiden ääressä – E-Bar
  • Rentoudu välillä pelaillen – Pöytäjalkapallopeli, lautapelejä
  • Ruokaile milloin haluat, ja missä haluat – Syötävää saatavana 24/7, perinteinen huonepalvelu, uusi Take-in -palvelu (tilaa ja nouda itse)
  • Kids Eat Free -etu on voimassa koko vuoden kaikissa Holiday Inn -hotelleissa kaikkialla maailmassa. Etu koskee hotelliin majoittuvien perheiden alle 13-vuotiaita lapsia.